Planerji

Zgodba s planerji se je začela poleti 2015, ko se je zbrala ekipa treh vzgojiteljic in ene grafične oblikovalke, da bi oblikovale poseben tedenski planer za načrtovanje dejavnosti vzgojiteljev. Še sanjalo se nam ni, na kakšen odziv bomo naletele. Bilo je skoraj neverjetno – praktično čez noč je pošla vsa prva zaloga.

Ob takem uspehu zgodbe nismo mogli zaključiti, zato je nastala samostojna spletna trgovina Planerji.si, kjer bomo še naprej razvijali takšne in drugačne planerje.

Leta 2019 se je znamka Planerji.si združila z znamko papirnih izdelkov Phoebe, ki so v Slovenijo pripeljali diskovno vezavo. Pri načrtovanju pedagoškega dela se nam je taka vezava planerja (ali zvezka) zdela zelo uporabna in smo jo zato vključili v vse naše nove izdelke. Poleg tega se radi nagibamo k trajnostnim rešitvam, in smo zato še toliko bolj veseli, da lahko ponudimo izdelke s čim manj plastike in nepotrebnih odpakov.

Celotno ponudbo Phoebe papirnih izdelkov lahko najdete na strani www.phoebe.si

Kljub temu, da živimo v elektronski dobi, nas je še vedno veliko takih, ki raje in lažje sledimo svojim opravilom s svinčnikom v roki. Zato izberite svoj planer in spravite svoj teden v red!

Kontakt

Telefon: 041 851 089
Email: info@planerji.si

Posodabljanje ...
Vaša košarica je trenutno prazna.